proclaimer

Er is uiterste zorg besteed aan het samenstellen van deze website vergetenvoordeuren.nl. Met de grootst mogelijke zorg wordt er alles aan gedaan om de informatie actueel en juist te houden. vergetenvoordeuren.nl garandeert echter niet dat de inhoud van de website volledig, accuraat en juist is. Mocht u op deze website een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst, dan stelt vergetenvoordeuren.nl uw reactie bijzonder op prijs. U kunt dit laten weten via info@laisamaria.com

Antwoordprocedure: Reacties die worden ingediend per e-mail kunnen binnen een termijn van 4 weken een reactie verwachten.

 

privacy

Alle gegevens die u ons verstrekt in het kader van uw reactie of verzoek om informatie, worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van vergetenvoordeuren.nl.

 

algemene voorwaarden

Op alle aangenomen en uitgevoerde opdrachten zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing. DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. De meest recente versie is te vinden via deze link.